Kako stvari stoje, proleće je došlo i pre vremena, a to znači, vreme je da izvučete iz garderobera laganiju odeću i zamenite debele perjane jakne tanjim. A da li postoji bolji izbor od teksas modela?

Highstreet brendovi ni ove godine nisu razočarali ponudom, sa malim osvrtom. Poslednjih godina oversized modeli bili su gotovo "must", a 2023. vraća na modni radar cropped i slim fit modele kakvi su se nosili osamdesetih.

Zanimljivo je da će tokom naredne sezone all denim biti must-have look, ali čak i ako ne volite teksas na teksas odevne kombinacije, to ne znači da u svom garderoberu ne treba da imate jaknu koja je idealna za prelazne periode.

Teksas jakna fantastično ide uz cvetne haljine, pantalone, trenerke, urbane androgene komade pa čak i elegantna izdanja, i trpi sve - od patika do vrtoglavih potpetica. 

Koji god model da izaberete, nećete pogrešiti, jer iako dominiraju cropped komadi koji su bili holy grail osamdesetih i devedesetih, nećete pogrešiti ni ako se držite dužih, oversized, ili čak i ako odaberete teksas mantile, a u nastavku pogledajte ponudu popularnih highstreet brendova.

BERSHKA Pogledajte ponudu highstreet brendova i izaberite teksas jaknu koja se najbolje uklapa u vaš stil.