Trendovi se menjaju iz sezone u sezonu, ali postoje neki kojima se uvek rado vraćamo. Ovog puta reč je o slip suknjama, bezvremenskom komadu koji jednostavno ne može da izgleda loše. Pa ako ništa drugo, pravo je vreme da upotpunite svoju kolekciju stilizovanim varijantama koje neće proći nezapaženo!

Slip suknje nosimo uz sve, a kada su u pitanju dnevne kombinacije, tokom zimskog perioda volimo da ih nosimo uz udobne predimenzionirane džempere. Pomenuta kombinacija je istovremeno veoma udobna i šik, i kao takva idealna za sve one trenutke kada želite da pomirite ležernu estetiku sa malo prefinjenijim izgledom.

Naravno, još uvek postoji milion mogućnosti, a slip suknje možete nositi u dnevnim kombinacijama sa tanjim džemperima, bluzama itd. Takođe, nemojte se ustručavati da se poigrate šarama i na kraju kreirate malo razigraniju modnu priču.Što se tiče večernjih kombinacija, slip suknje volimo da nosimo uz ženstvene krop topove, korsete ili prefinjene bluze. Isto tako, modni detalji igraju veliku ulogu u svemu, a mi predlažemo da se držite jednostavnih okvira koji će pomoći da vaša kombinacija bude stylish. Kada su boje u pitanju, za večernje izlaske su poželjne ledeno sive nijanse, crne ili bele, ali nisu isključene ni živopisnije boje.

Zato, kako bismo vam olakšali izbor i pomogli da pronađete idealan model slip suknje, u nastavku pogledajte nekoliko favorita koje smo odabrali iz aktuelne ponude naših omiljenih brendova!

ZARA, H&M Slip suknje