Kada je zimski stil u pitanju, džemperisu, bez sumnje jedan od ključnih komada, a ove sezone svim trendseterkama je glavni na radaru omiljeni dolčevita model, sa kojim nema šanse da pogrešite. 

Uostalom, moderne i tople dolčevite daju svakom autfitu taj šik ton, i deluju neodoljivo bilo da ih nosite uz suknje i sakoe, ili pak u kombinaciji sa kežual komadima. 

Inspirisani time, zavirili smo u aktuelnu ponudu omiljenih highstreet brendova, a najviše nam je zapao za oko Zarin asortiman, te ne sumjamo da će i najizbirljiviji lako pronaći model koji je savršeno uklapa uz sve. 

Ukoliko volite oversized look-ove, predlažemo da se odlučite za predimenzionirane džempere koji izgledaju fantastično uz skinny farmerice ili pak suknje, ali će izgledati dobro i sa baggy pantalonama u kojima ćete izgledati posebno stylish. 

Isto tako, u ponudi se mogu naći i uži, basic modeli poput jednobojnih ili sa prugicama koje su glavni trend sezone jer donose francuski chic u svakodnevne autfite.

Kada je reč o bojama, u fokusu je neutralni kolorit, ali to ne znači da ne možete imati izlete u vibrantne tonove. Upravo su džemper jarkih boja savršen odabir ukoliko želite da "razbijete" zimsko sivilo.

Ono što je poseban plus kod dolčevita je to što se bez problema prilagođavaju različitim stilovima odevanja, kao i prigodama, tako da, ukoliko je ovako nešto ono što volite, pravi je trenutak da obnovite kolekciju i zablistate u stylish zimskim modnim pričama!

ZARA Pogledajte ponudu brenda Zara i izaberite najlepši model dolčevite za ovu zimu.