Maksi suknje vratile su se u velikom stilu, i slobodno se može reći da su postale "must - have" sezone. Slavne it devojke već ih rado kombinuju sa trendy komadima, i to na veoma inspirativne načine. 

7 modela maksi suknji posebno se izdvojilo ove zime, a ukoliko vam je potrebna inspiracija za kombinacije koje su čiste stilske desetke pogledajte viralne predloge fashion devojaka.

1. "Tube" maksi suknja + rolka

Klasični model maksi suknje koji prati liniju kukova, takozvani "tube" izgledaće savršeno uz tanke rolke i uopšteno uske komade koji naglašavaju vašu figuru. Dodajte na to par dobrih čizama sa potpeticama i spremne ste za polazak!

2. Karirana suknja + gležnjače

Karirano se vratilo u velikom stilu, a posebno dobro izgleda sa maksi suknjama A-kroja. Preporuka je da uz ovako nešto uvek nosite jednostavne komade koji će naglasiti vašu figuru, a dobro se kombinuju kako sa martinkama, tako i sa gležnjačama.

3. Maksi suknja sa šlicem + vrtoglave potpetice

Maksi suknje nezaobilazne su i za prazničnu sezonu i definitivno su go-to na koji možete da se oslonite. Uz zanimljive topove, providne majice sa dugim rukavima ili pak sa trendy rolkama izgledaćete kao boginja stila, pogotovo ako birate modele sa visokim šlicem. A šta se najbolje kombinuje uz izreze? Vrtoglave potpetice!

4. Ravna suknja + prsluk

Nemojte bežati od maksi suknji ravnog kroja. Da, neko će možda reći da ovako nešto više podseća na klasičan office stil, ali kombinaciju uvek možete "razbiti" trendi koledž prslucima, i omiljenim mokasinama.

5. Plisirane suknje + patike

Plisirane suknje u maksi varijanti jedne su od vodećih trendova ove sezone, ali i vaš "kec u rukavu" kada poželite da izgledate chic, a opet da zadržite ležerni stil. Zato modni stručnjaci savetuju da ih kombinujete uz patike, dukseve sa rasferšlusom, i naravno, nezaobilazne tople maxi kapute.

6. Svilena maksi suknja + debeli kardigani

Haljine i suknje od svile ovog leta bile su apsolutne gospodarice, a svoju dominaciju nastavljaju i tokom hladnih dana (samo ne zaboravite da ispod njih ponesete i toplije hulahopke).

Maksi suknje fantastično se kombinuju uz materijale sa grubljom teksturom poput kardigana i džempera, te nemojte oklevati da ih nosite uz omiljene vunene komade, debele šalove, pa čak i dukseve.

7. Kožne maksi suknje + uski crop top

kožne maksi suknje su u trendu.
Instagram 

Koža se ove godine vratila u velikom stilu. Nakon pantalona, kombinezona i haljina, na red su, očekivano došle i suknje i to maksi modeli, a možete ih kombinovati na toliko načina da ne znamo ni odakle da počnemo. Fatnastično idu uz crop topove, uske rolke, pa čak i oversized džempere, a za posebno chic efekat, uparite ih sa naboranim čizmama sa višom potepticom i verujte nam: izgledaćete poput milion dolara.