U hladnoj sezoni koja je pred nama, volimo kombinaciju udobnosti, dobrih starih trendova koji se vraćaju u novom sjaju i prigušenog šik stila.

Kolekcija Bottega Veneta brenda za jesen/zimu 2022/2023. možda je inspirisala mnoge da posegnu za belom majicom bez rukava i širokim farmerkama. Ali to nije sve – ceo look upotpunjava karirana košulja, a upravo takvu je na reviji nosila Kejt Mos.

Modni komad iz 90ih se vratio na velika vrata
Filippo MONTEFORTE / AFP / Profimedia 

Naravno, manekenka je učinila da ceo outfit izgleda 'kao milion dolara', a fotografija je postala viralna na društvenim mrežama. U tom trenutku bilo je jasno svakome ko zna bilo šta o modi: karirana košulja – biće veliki modni novitet 2023. godine.

Ne oklevajte, vreme je da probudite svog unutrašnjeg grunge rokera iz 90-ih jer će, na prvi pogled, skromna karirana košulja biti u modi sledeće sezone. Iako Bottega Veneta model još nije izašao, dobra je ideja kreirati izgled sa košuljama od pre nekoliko sezona, koje su takođe stilski savršen alat za zimsko slojevito oblačenje. 

Kada je u pitanju stilizovanje ovog modnog komada, izgled Kejt Mos na pisti je dobar primer za početak. Ali svakako obratite pažnju na njenu sjajnu kosu i dodatke koji pomažu da njen izgled približi elegantnom. Čizme sa potpeticom su takođe dobar izbor ako ne želite da vaš izgled bude previše mladalački.