Hladniji dani su pred nama, što znači da je polako potrebno upotpuniti kolekciju nešto debljim kaputima ili jaknama. U ovom slučaju, neizostavan izbor su popularni 'puffer' modeli, a reč je o izuzetno udobnim, toplim, ali i stylish komadima.

Ohrabreni time, proverili smo šta se krije u aktuelnoj ponudi naših omiljenih brendova i da bismo vam olakšali kupovinu, izdvojili smo nekoliko favorita za koje ne sumnjamo da će se svima dopasti!

Puffer jakna je model koji obožavamo iz više razloga, a jedan od osnovnih je to što je topao i udoban komad koji uz vešt odabir ostatka kombinacije može da izgleda veoma trendi i ležerno i stvara zanimljivu modnu priču koja će privući mnoge poglede.

Ako govorimo o bojama, one od kojih ne odustajemo su večna crna, ali i neutralna braon, jer se izuzetno dobro kombinuje sa farmerkama, različitim dezenima i materijalima.

Naravno, ako želite da date dašak razigranosti tmurnim danima, odlučite se za pufer model jarke boje, a možete obratiti pažnju i na detalje u vidu cibzara. Ovaj model nam se najviše dopada u dnevnim kombinacijama, ali nisu isključene ni večernje ukoliko vam je na prvom mestu udobnost.

Pošto su omiljeni brendovi već predstavili svoje modele ovih praktičnih jakni, pregledali smo ponudu na sajtovima high-street brendova i odabrali nekoliko komada koji su nam zapali za oko i za koje smo sigurni da će se lako uklopiti u svačiji garderober!

pull and bear, STRADIVARIUS Puffer jakne za jesen.