Ako ste opsednuti svime što se dešava u modnom svetu, primetićete da se nostalgični trendovi neprestano vraćaju. Samo ove sezone, teksas mini suknje i srebrne ogrlice iz 1990-ih i ranih 2000-ih su u porastu, osvajajući i društvene mreže i piste. Sada je nešto drugo iz prošlog vremena obezbedilo svoje mesto u modi za 2023: trend širokih pantalona od sportskog materijala.

Hejli Biber nosi hit pantalone.
BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia 

Ove pantalone su u početku bile u trendu 1980-ih zahvaljujući popularnom muzičaru. Ljubav prema ovim pantalonama rasplamsala se kasnije tokom ove decenije zahvaljujući reperu MC Hammeru. Njegove svetlucave harem pantalone i energični plesni pokreti bili su savršeni spoj. Pojava MC Hammera i njegova popularna pesma "U Can't Touch This" postali su hit, a modne ličnosti tog vremena brzo su sledile njihov primer.

U 2022, široke pantalone su ponovo postale jedan od najpopularnijih stilova za leto i jesen, a poznate ličnosti, uključujući Hejli Biber i Bele Hadid, uključuju ih u svoje jesenje outfite. Videli smo kako slavne ličnosti uspešno savladaju balans ovog trenka između ženstvenog šika i rokerske oštrine, zbog čega svi razmišljamo o ovim vrećastim modelima u našim ormarima.

Ako razmišljate o dodavanju sportskih, vrećastih pantalona u svoj orman, evo šest načina da ih nosite.

Sa crop topom

Crop džemperom

Monohromatski look

Sa pletenim prslukom

Sa korsetom

Sa usklađenim neutralnim bojama