JESENJI KOMADI KOJI IZGLEDAJU SKUPO, A CENE SU IM ZAPRAVO POVOLJNE: Pronašli smo 10 favorita u high-street radnjama

Ko ne želi da izgleda skupo za malo novca? Izabrali smo 10 komada iz aktuelnih kolekcija za jesen 2022. koji izgledaju luksuzno, a cene su im povoljne.

Jesen nam je stigla i vreme je da pričamo o haljinama koje su trenutno ispod 2.000 dinara.
Claire Guillon / Camerapress / Profimedia 

Svi želimo da izgledamo najbolje što možemo, zar ne? I često polazimo od potpuno pogrešne ideje da dobar izgled zahteva mnogo novca. Odavno je poznato da se novcem ne kupuje stil, a činjenica da današnje high street prodavnice nude kvalitetne komade koji izgledaju luksuzno čini stvari mnogo lakšim.

Zato smo odlučili da pronađemo vrhunske komade koji će ulepšati svaku garderobu bez astronomski visokih cena dizajnera i olakšati pronalaženje predmeta koje zaista vredi dodati u svoju garderobu. Ove jeseni osvojili su nas udobni komadi i sve nijanse zemljanih tonova, a dovoljno je samo nekoliko osnovnih komada da garderoba poprimi potpuno novo, jesenje raspoloženje.

Jednostavne ravne pantalone su uvek u trendu, posebno u kombinaciji sa prugastim džemperom. Pruge i ove sezone osvajaju naše garderobe, ali sada u nešto debljim i upečatljivijim varijantama. Sa nekoliko pozlaćenih prstenova kao dodatnim detaljom i debelim kaputom u kamel boji - spremni smo za niske temperature i jesenje kiše!

Naravno, ni ove jeseni ne možemo bez sakoa, a ovoga puta nas je osvojio crni model kao prava oda Chanelovom tvidu. U kombinaciji sa debljom pletenom haljinom, visokim čizmama inspirisanim sedamdesetim i velikom torbom, outfit je spreman za odlazak na predavanje, posao ili čak večernju zabavu!

Svi ovi komadi deluju luksuzno zahvaljujući jednostavnom dizajnu, suptilnim i prigušenim nijansama i jednostavnim krojevima koji se lako dopunjuju sa upadljivijim komadima. Dozu boje uvek možemo da dodamo i statement nakitom ili upadljivim cipelama, ali i blago minimalistički efekat možemo da pojačamo jednostavnom frizurom u strogom repu i nude šminkom.

U nastavku otkrijte 10 sjajnih komada za luksuznu jesen, a po jednako povoljnim cenama!

ZARA Komadi iz aktuelnih kolekcija high-street brendova koji izgledaju luksuzno.

Ovo ne smete propustiti
Reaguj
Komentariši