Haljine su definitivno komad bez kog ne zamišljamo svoj ormar, a bez obzira koji stil preferirate, police vaših omiljenih brendova pune su stylish modela. Ohrabreni ovim, odlučili smo da pogledamo aktuelnu ponudu, u kojoj smo pronašli sjajne komade za koje nema sumnje da će vas osvojiti na prvi pogled i inspirisati da kreirate šik modne priče!

S obzirom na to da je jesen pred vratima, fokusirali smo se na krojeve koji su idealni za prelazni rok. Tako se lepršave maksi varijante nameću kao nepogrešiv izbor.

Pored pomenutih modela, veoma nam se dopadaju jednostavne varijante koje prate liniju tela. Takve haljine podjednako dobro funkcionišu i u dnevnoj i u večernjoj varijanti, a možete ih nositi i u hladnijim danima.

Naravno, nešto posebnije prilike preferiraju glamuroznije modele, a sa crnom haljinom nikada ne možete pogrešiti. Za oko nam je zapao senzualni cut-out model, koji možete kombinovati sa trendi mokasinkama ili bezvremenskim salonkama.

Za koju god varijantu da se odlučite, šik stajling neće izostati, pa vam predlažemo da bez razmišljanja dodate jedan od ovih modela u svoju kolekciju, a kako bismo vam pomogli da odaberete pravi, u nastavku smo izdvojili nekoliko favorita iz aktuelne ponude high-street brendova!

ZARA, STRADIVARIUS Inspirišite se našim favoritima haljina za jesen 2022.