Iako letnje temperature još uvek nisu dostigle užarenu tačku, dobro razmišljati unapred o prilikama u kojima jednostavno nije zgodno nositi šorts. Na sreću, postoje sjajne varijante dugih pantalona koje izgledaju tako šik, a takođe su prozračne i tako udobne za nošenje čak i u vreme kada su temperature nemilosrdne.

Vreme je da nabavite duge letnje pantalone, a sa ova tri modela sigurno nećete pogrešiti.

Heklane pantalone

Šta je leto bez heklanih modnih komada, a ovaj trend u leto 2023. zahvata i duge pantalone, čineći ih tako udobnim, atraktivnim i trendi. Uz haljine i topove, posebno heklane pantalone izgledaju super ležerno i lako se mogu kombinovati za izlaske koji ne uključuju plažu. U ovom slučaju, da ne biste previše pokazivali, ispod heklanih pantalona nosite biciklistički šorts u kontrastnoj boji.

Lanene oversized pantalone

Lan jeste i uvek će biti omiljeni letnji materijal: prozračan, udoban i tako šik – možemo li da tražimo više? Pantalone od ovog modernog prirodnog materijala možete nosite leti uz odgovarajuću košulju za kancelarijski izgled ili u kombinaciji sa heklanim crop topom za stvaranje ležernijeg look-a. Obavezno izaberite model pantalona sa širokim nogavicama i visokim strukom koji izgleda tako ležerno, a opet veoma prefinjeno. Savršen izbor za svaku priliku i kombinaciju, a nosićete ih kako sa sandalama na potpeticu, tako i sa natikačama i japankama.

Pantalone dužine 7/8

Ove sezone, pantalone dužine 7/8 ponovo su u centru pažnje, o čemu svedoči nedavni stajling ikone stila Dakote Džonson. Međutim, to nije nimalo iznenađujuće jer se radi o modelu koji se može kombinovati na mnogo različitih načina. Ovog leta posebno su popularne one pantalone skraćenog kroja i širih nogavica. Nosite ih uz crop topove, sandale sa blok petom, mokasine ili patike - modni uspeh je zagarantovan.