U moru trendova i novih must have komada, postoje oni kojima se iznova svake sezone radujemo. Jedan takav je definitivno i sako/blejzer koji sjajno pristaje svakom stilu, naglašava autentičnost i čini se veoma praktično u brojnim situacijama što nas dodatno podstiče da svoju kolekciju obnovimo novim stylish modelima.

Blejzeri/ sakoi su jedna od najboljih investicija je upravo jer predstavljaju bezvremenski klasik koji nikada neće izaći iz mode.

Kao što ih vrlo rado ponesemo kao jaknicu u hladne letnje večeri, isto tako volimo i kada sam blejzer predstavlja outfit, sa ili bez veša ispod. 

Osim samog kroja blejzera koji je vrlo zahvalan, ne zaboravite da se možete poigrati i sa paletom boja pa tako osim neutralnih klasika. Predlažemo da posegnete i za pastelnim nijansama koje će se savršeno uklopiti u razigrane letnje dane pred nama.

Iako gotovo svaki high-street brend trenutno vrvi od sniženja, nama je ovoga puta za oko zapala ponuda u Zari, Stradivariusu i Pull&Bear-u. Trendy sakoe koji podižu svaki look, potražite u nastavku po trenutno najpovoljnijim cenama:

ZARA, STRADIVARIUS Potražite u omiljenim radnjama blejzere po sniženim cenama.