Odluka o nošenju jedne boje od glave do pete redovno rezultira šik stajlinzima stoga ne čudi da su ljubiteljke mode iz sezone u sezonu naklonjene ovom jednostavnom, a istovremeno efektnom modnom trendu.

S potpuno crnim ili bež stajlinzima, čini se da nema mesta za grešku. Monohromatske kombinacije dopuštaju vrlo čist i jednostavan stil u duhu modnog minimalizma.

Mešanje tekstura i slojeva komada identičnih nijansi u stanju da rezultirati modnim efektom kakav bi imali stajlinzi obogaćeni upečatljivim dezenima i materijalima.

Sva lepota monohromatskog načina odevanja je u oslobađanju potrebe za slaganjem boja.

Takođe ako ste ljubitelj određene boje, ovakav stil oblačenja vam može omogućiti da uživate u vašoj omiljenoj nijansi, bez razmišljanja da li će ona delovati monotono.

Ukoliko znate pravilno da kreirate monohromatski stajling imate priliku da svoj outfit dovede do višu lestvicu sofisticiranosti i šika.

krem modna kombinacija
Instagram 

Kako vreme postaje hladnije, jednobojna odeća predstavlja izvrsnu priliku da pokažete svoj stil u nekoliko slojeva. Džemperi, rolke, mantili u istoj boji pomažu u stvaranju nekih od najelegantnijih stajlinga koje možete zamisliti, a to najbolje dokazuju poznate modne influenserke sa Instagrama.

Budući da je zima svuda oko nas, ovom prilikom vam donosimo ideje za kreiranje savršnog zimskog monohromatskog stajlinga.

Instagram Monohromatske modne kombinacije