Cipele koje bi 1/1 prošle kao Miu Miu model: Nestaju sa polica jer koštaju 3.990 din, a izgledaju 20x skuplje

Zara nadmašila samu sebe

Bertrand-Hillion Marie-Paola/ABACA / Abaca Press / Profimedia

Zara je predstavila svoje slingback cipele sa kaišićima koje podsećaju na popularni model brenda Miu Miu, koji već godinu dana važi za najpoželjniji. Ove cipele koštaju samo 3,990 dinara i brzo nestaju s polica.

Bordo nijanse su ovogodišnji hit za jesen i videćemo ih u raznim stilovima – od urbanih kombinacija do poslovnog looka. Zara je nedavno lansirala kolekciju isključivo u ovim tamnim tonovima, nudeći elegantne komade po pristupačnim cenama.

Međutim, jedan model se posebno izdvaja – slingback cipele koje se snažno oslanjaju na najtraženiji model Miu Miu. Dok je njihov original na ceni od 1165 evra, Zarina verzija košta samo 3,990 dinara.

Zara je uspela da verno iskopira ovaj popularni model, a prethodni sličan model imao je visoku petu od 10 centimetara. U novoj kolekciji, međutim, pronašli smo sličan model sa udobnom kitten petom od samo četiri centimetra.

ZARA 

Kako kombinovati slingback cipele?

Ove cipele lako se uklapaju u sve stilove, od jutra do mraka. Savršene su uz farmerke, široke pantalone, haljine ili plisirane suknje. U kombinaciji s klasičnim bež mantilima ili večnim crnim kaputima, svakako će izgledati fantastično!

Ipak, doći do njih nije jednostavno. Čim su se pojavile u prodaji, brzo su nestale. Trenutno se čeka nova isporuka, a izgleda da će samo najsrećniji i najbrži kupci uspeti da ih nabave...