ČIZME KOJE VLADAJU MODNOM SCENOM SVAKE JESENI: Sada dolaze u novoj boji, a omiljena glumica ih nosi na sjajan način

Najpopularnije čizme za zimu 2022/2023 doleze u novoj, u bež boji.

Rachpoot / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Sezona čizmica službeno je stigla, a "Chelsea" čizme zadebljanog đona glavna su stvar u kategoriji zimske obuće. Glumica Džesika Alba i vlasnica inspirativne modne kolekcije, svojim nedavnim dnevnim street styleom dokazala je da ležerne čizme nisu popularne samo u klasičnoj, crnoj boji.

Glumica koja više od svega ceni nosive modne komade koji, uz naglašenu praktičnost i izgledaju dobro, pronašla je svoj savršen par sezonskih čizama u chic modelu zdepastih čizama u lepoj bež nijansi.

TheImageDirect.com / The Image Direct / Profimedia 

U svom izboru Džesika se oslonila na jedan od najvećih trendova cipela sezone. "Chelsea" čizme nesumnjivo su među najpopularnijim čizmama svake zime, a ova klasika u bež boji vrlo je osvežavajuća i tako privlačna. Za svoj casual, a opet chic dnevni stajling lepa glumica je spojila bež čizme vrlo popularnog high street brenda Mango u kombinaciju sa svetloplavim džemperom, ležernim pantalonama bež kaputom.

TheImageDirect.com / The Image Direct / Profimedia 

Iako za hladnih meseci dominira garderoba tamnijih nijansi, što se tiče odevnih kombinacija u svetlim nijansama ova sezona donosi bezbroj novih stilskih mogućnosti. Naime, ako priželjkujete moderan izgled, ali se ne želite odreći tako drage udobnosti, ove cipele su savršen izbor.

MANGO