SRPSKE INFLUENSERKE SU LUDE ZA OVIM "RUŽNIM" PAPUČAMA: Nosile su ih naše mame i bake, a praktične su jer se slažu UZ SVE

Gumene klompe važe za jedne od trendova "ružne" obuće koji je zaludeo srpske influenserke.

Instagram

Poslednjih godina, visoka moda uživa da iznenađuje konzumente i potrošače nečim što zasigurno nisu očekivali i što, vrlo verovatno, se kosi sa svima prihvatljivom estetikom. Podsetimo se samo o Balenciaga torbe koja je inspirisana velikom plastičnom kesom za smeće, a čija cena 1.790 dolara premašuje sve granice zdravog razuma.

Instagram 

Gucci je ovog leta već imao obuću koja je, bila deo ormana naših majki, pa čak i baka, a imajući u vidu da se retro vibe vrtoglavom brzinom nimalo ne čudi što su ove papuče za kratko vreme dobile dosta odobravanja od devojaka i žena iz sveta mode.

Model koji je predstavio Gucci ima zanimljive utisnute oblike znaka brenda na površini papuča, dupliran đon, a krem boja u kojoj dolaze je vrlo zahvalna kada je u pitanju stilizovanje.

Gumena klompe luksuznog brenda je već uspela da osvoji popularnost i među srpskim modnim influenserkama među kojima je i Ena Luna.

Ena ih već s početkom septembra posvećeno nosi uz skoro sve, a nama se najviše dopala kombinacija sa štikanom plavo-belo haljinom.

Pored ovog outifta, Gucci klompe Ena je nosila i u minimalističnu maslinastozelenu haljinu, kao i na belu košulju, plavo-belu mini suknju i Dior ceger u istim tonovima.

Cena gumenih klompi je prava sitnica jer koštaju skoro 50.000 dinara.