3 TRENDI BOJE SANDALA ZA LETO 2022: Umesto klasičnih crnih osvežite svoj outfit nekim od ovih modela u jarkoj nijansi

Za leto 2022. odaberite neke od ove 3 trendi boje za omiljene sandale!

Shutterstock

Leto je vreme za izlazak iz zne komfora i poigravanja sa razigranim stajlinzi u vibratnim bojama. Baš kao i po pitanju haljina, suknji i bluza, i na letnjim sandalama boja je itekako dobrodošla. Stoga slobodno preskočite klasiku i crne modele, a modne kombinacije upotpunite sandalama u boji.

Brojni modni influenseri su već otkrili da sandale u boji bespogovorno podižu svaki letnji stajling. I dok su neke jednostavnije, druge su značajno upadljivije. Kako god, izbor je zaista šarolik, a sudeći prema predvodnicama modnih trendova, s ove tri boje nemoguće je pogrešiti.

Sandale narandžaste boje

Uz sandale u narandžastoj boji, dobro raspoloženje je neizbežno. Sjajna i jaka boja simbolizuje optimizam i veselje te ima tu moć da izmami osmeh na lice. Cipele otvorenih prstiju u trendi letnjoj nijansi su savršen komadi za hrabro 'color block' odevanje i mogu se kombinovati s ljubičastom ili ružičastom. Ako ipak volite nešto jednostavnije stajlinge, lako ih možete kombinovati s neutralnim bojama poput bele, krem ​​ili bež. Takva modna kombinacija izgleda tako klasično elegantno, ali ima poseban šik naglasak zahvaljujući cipelama u boji.

Cipele u plavoj boji

Skrolanjem po Instagram feedu u oči vrlo brzo upada i plava boja. Sandale u ovoj boji takođe su se svidele mnogim influenserkama. Ove sezone, pre svega, jako su popularne jarke, gotovo svetleće nijanse koje imaju snažan uticaj na dobro raspoloženje. Uz plave sandale, svaki outfit, koliko god bio klasičan i ozbiljan, postaje vrlo cool.

Modeli u krem boji

Vrući trendovi donose ponešto i za minimaliste. Osim upečatljivih i jarkih tonova, trenutno je u trendu i krem ​​boja, posebno po pitanju sandala. Cipele ove jednostavne i prefinjene nijanse simbolizuju lakoću leta i uvek izgledaju elegantno, sa ili bez potpetice.