7 NOVIH TRENDOVA CIPELA KOJIMA NEĆETE MOĆI DA KAŽETE "NE": Vaša polica za obuću željno iščekuje neke od modela u fokusu

Vreme je da opremite svoj cipelarnik novom obućom, a mi vam donosimo nekoliko predloga koji će biti u trendu ove sezone.

Instagram

Novi trendovi u svetu obuće uvek su jedna od najatraktivnijih modnih tema, posebno na početku nove sezone, a mi smo sada više nego ikada spremni da isprobamo nove trendove.

Udobnost svakako ostaje važna, ali su i visoke potpetice ponovo na modnom radaru.

CHUNKY MOKASINE

Novi trend glomaznih mokasina, koje su do nedavno bile rezervisane samo za muškarce, donela je Prada, oživljavajući "grunge vajb", a njenim primerom krenuli su i mnogi drugi modni brendovi.

Osim što su praktične i udobne te ćete moći da ih nosite u mnogim prilikama, one će definitivno obeležiti nadolazeću sezonu.

Instagram 

Print Screen/Zara 

PATIKE U ŽIVOPISNIM BOJAMA

Nijedan model patika ove jeseni nije toliko popularan kod Instagram influensera kao model sportskih, pomalo muškobanjastih patika, a zaljubljenici najčešće posežu za modelima živopisnih boja.

Shutterstock 

DUBOKE CHELSEA ČIZME

Kraj jeseni biće rezervisan za chelsea čizme koje su već nekoliko godina na modnom radaru. Međutim, dok smo prethodnih sezona uglavnom birali gležnjače s glomaznim đonom, u mesecima koji dolaze biće aktuelniji duboki modeli.

Instagram 

BALETANKE

Baletanke su verovatno jedini model obuće koji je istovremeno i ženstven i udoban, pa ne čudi što će biti aktuelan u sezoni u kojoj i dalje postoji potreba za komforom, ali i sve jača želja za elegancijom. Iako su svestrane i bezvremene, među ženama postoji mnogo oprečnih mišljenja o ovoj obući, pa ih ili obožavaju ili izbegavaju u širokom luku. Ako spadate u prvu grupu, sigurni smo da ćete u svom cipelarniku uskoro dodati još jedan par.

Instagram 

MEGA / The Mega Agency / Profimedia 

MARY JANES S PLATFORMOM

Ovo je savršen trend za sve žene koje u prethodnih godinu i po dana nisu nosile visoke potpetice jer je reč o vrlo udobnoj obući uprkos visokoj štikli. Zahvaljujući debeloj peti, Mary Janes model s platformom pruža savršenu stabilnost, pa može biti idealan izbor i za dnevne varijante.

SteveSands/NewYorkNewswire/MEGA / The Mega Agency / Profimedia 

KAUBOJKE

Statement model čizama vratio se u velikom stilu na modnu scenu i moramo odmah reći kako nikad nije bio više privlačniji.
Odlično će funkcionisati sa svevremenim jeansom, mini suknjama i pletenim haljinama, a nosićemo ih i uz helanke ili košulja-haljine.

Instagram 

PARTY CIPELE

Visoke potpetice ponovo su zauzele mesto koje im pripada, a najpoželjniji će biti modeli u jarkim i neon tonovima. Jarke boje, ali i posebni detalji, kao što su kaiševi, vezice, mašne ili kristali ukrasili su cipele i sada ih svuda vidimo - na Instagramu, modnim pistama, na ulicama grada, u izlogu brendova.

screenshoot/instagram