Verujemo da vam, pre svega zbog visokih temperatura, jesenji modni trendovi još nisu ni na kraj pameti, ali činjenica je da vrlo brzo više nećete moći da ih izbegavate. High street kolekcije za prelazni period su svakim danom sve brojnije, a najpoželjniji stilovi za naredne mesece polako dolaze do izražaja. Tako su nam se početkom nedelje „na radaru” našle prve čizme za kišu, a ovoga puta bacili smo pogled na sve širi asortiman čizama.

Među najdominantnijim trendovima za jesen 2024. svakako se izdvajaju visoke čizme, koje sežu do ili iznad kolena. Modni urednici i TikTokeri predviđaju da ćemo ih u hladnim mesecima nositi uz mini i midi suknje i haljine, ali i uz "skiny" pantalone, koje bi trebalo da dožive veliki povratak upravo zbog ovog trenda specifičnog za 2010-te. U prilog ovim prognozama svakako idu i noviteti koje nude popularni brendovi poput Manga, COS i H&M, koji su, inspirisani bestselerima luksuznih modnih kuća, sukcesivno predstavili prve modele visokih čizama.

Po uzoru na Chloe i boho šik, brušena koža i čizme sa teksturom biće veliki hit u hladnijim danima, kao i maksimalistički stilovi s životinjskim printom. I dalje se nećemo oprostiti od prošlogodišnjih „it” modela poput kaubojskih, jahačkih ili bajkerskih čizama, iako će njihove siluete ove godine biti nešto duže i dosezati do kolena.

Pogledajte u galeriji aktuelnu ponudu:

reserved Čizme za jesen 2024