Ako niste ljubitelj potpetica za svakodnevne prilike, bilo da se radi o poslovnim ili privatnim odlascima sa prijateljima na kafu ili šetnje gradom, mokasine su savršen par cipela koje mogu upotpuniti vaš outfit bez žrtvovanja udobnosti.

Ove udobne i stilizovane cipele zauzele su posebno mesto u svetu mode, a dok se mnogi pitaju zašto, prilično je jednostavno - imaju sve. Jedan od ključnih razloga za popularnost mokasina je njihova izvanredna udobnost. Uz to, neverovatno su svestrane kada je spajanje stilova u pitanju, te se mogu nositi u različitim prilikama i s različitim outfitima.

Period nakon zime, kada još uvek nije vreme za patike, savršen je upravo za nošenje mokasina, ali da biste imali pregršt različitih trendy outfita potrebno je da znate koji model je ove sezone definitivno out.

Prethodnih godina bilo je pokušaja da se dvobojni modeli i oni u beloj ili krem boji postave u fokus trendova kada su mokasine u pitanju, i bilo je uspešno, ali na veoma kratko. Poteškoće u kombinovanju outfita sa bojama na cipelama, učinile su da mokasine u tamnim bojama ostanu u vrhu trendova.

U galeriji smo izdvojili modele na finalnom sniženju u high-street radnjama:

MANGO, PULL&BEAR Mokasine na sniženju

Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i propisima Zakona o javnom informisanju i medijima.

Bonus video:

Maison Margiela mary jane cipele TikTok/zigs_mom


Izvor: Wanted V.P.