Ako tražite udobnu, ravnu cipelu koja će zameniti patike u elegantnijem izgledu, mokasine bi mogle biti rešenje za vas. Popularnost „mokasina” ne jenjava ni ove sezone, a nakon što su poslednjih godina bili najpopularniji džombastih modela poput Pradinih ili Boteginih, veoma su poželjne i ženstvenije, niže verzije.

Možda još niste spremni da uskočite u svoje prve čizme za prelazni period, ali kvalitetne mokasine će funkcionisati jednako dobro u hladnim ili kišnim danima. Pored toga što su idealne za poslovne kombinacije, fashion žene često nose ove šik cipele sa ležernim komadima kao što su farmerke ili basic majice. Odlično će izgledati uz elegantne haljine i suknje, a moguće je da će naći svoje mesto i u vašim večernjim lookovima.

Nove high street kolekcije nude zaista raznovrstan izbor mokasina, a ove jeseni možete birati između lakiranih, modela od brušene kože ili varijanti ukrašenih upadljivom kopčom ili lancem. Uočili smo neke od najatraktivnijih u Stradivarius-ovoj ponudi, a u nastavku vam donosimo naša četiri favorita!

STRADIVARIUS Mokasine za jesen 2023