Sezona raznih svečanosti je u punom jeku - od krštenja, venčanja, maturalnih zabava do devojačkih večeri, stoga inspiracija za posebne odevne kombinacije mora biti na visokom nivou! Bez obzira da li ste mlada, kuma, deveruša ili gost na zabavi, svi se suočavamo sa istim problemom - gde pronaći savršenu modnu kombinaciju?

zara cipele
ZARA 

  Izbor svečanih kompleta, kombinacija i haljina u omiljenim prodavnicama nikada nije bio veći, pa se može pronaći nešto za svaki ukus. Međutim, ono što zahteva više truda jeste pronalaženje cipela koje će istovremeno biti efektne i dovoljno udobne. Jedan takav par smo pronašli u Zari i oduševiće sve ljubiteljke visokih potpetica.

Zara cipele sa mašnom su statement komad koji podiže čak i najdosadniju odevnu kombinaciju

Modni dodaci cirkona su izuzetno popularni poslednjih nekoliko sezona, a glavna prednost im je chic nota koju obožavaju sve party devojke. Osim samog materijala od kog su napravljeni, cirkoni su generalno trendi detalj koji krasi brojne topove, haljine i kombinacije, a sada smo ih pronašli i na cipelama!

Zara zelene cipele
ZARA 

Zara trenutno na sniženju ima predivan par zelenih štikli obložene cirkonima koje će, sigurni smo, biti izbor mnogih koji u narednom periodu imaju neki bitan svežani događaj.