Ovo leto definitivno će biti u znaku "ružnih", "tatinih" sandala koje kao da su omađijale sve vodeće it devojke koje iz njih govoto da ne izaze. Dopadao vam se ovaj model ili ne, nema sumnje da je već sada u vrhu trendinga na svim mrežama, a trendseterke su već pokazale i kako da ih uklopite sa svim što imate u garderoberu za chic kombinacije koje nikog ne ostavljaju ravnodušnim.

Veliki plus im je i to što su veoma udobne, te su savršene za celodnevno nošenje, od kancelarije pa sve do večernje šetnje ili đira po gradu. Međutim, jedino što im je minus, upravo je njihova cena.

S obzirom da ih potpisuje Chanel, za ove sandale moraćete da izdvojite od 1.170 do 1.300 evra, što nimalo nije mala cifra. 

Zato nas je zanimalo da pronađemo trendy alternativu koja će biti podjednako chic i udobna, ali naravno, za manje novca. I naravno, ko bi nam prvi iskočio na listi ako to nije Zara koja je izbacila model koji je fantastična, uslovno rečeno kopija, originalnih. 

zara dad sandale su sjajna alternativa originalu.
ZARA 

zara je izbacila model koji je veoma sličan chanelu.
ZARA 

Zarine ravne sandale neverovatno podsećaju na Chanelove, a njihov chunky izgled idealan je za treny outfite i kombinovanje i sa ležernim i nešto elegantnijim komadima. 

Ovako nešto nije iznenađenje s obzirom da high street brendovi rado prave balans između trendy dizajnerskih modela i prihvatljivijih opcija, te je ovaj model od tvida nešto na šta definitivno treba da obratite pažnju prilikom sledećeg shoppinga.

zarin model daleko je pristupačniji nego chanel.
ZARA 

Bonus video:

Svetlucave cipele koje su viralne na mrežama i u kojima noga izgleda tako wow TikTok/syedassb/xxhks