S povratkom minimalističkog trenda iz 90-ih modnom scenom je zablistao i come back papuča sa malom, poznatijom kaokitten potpeticomNema sumnje, ove sezone prave veliki povratak. Njihove karakteristike? Ne pokrivaju zglobove i imaju malu potpeticu, maksimalne visine od pet centimetara, što obezbeđuje nepogrešiv komfor.

Ovaj model cipela je primećen u mnogim kolekcijama za jesen 2023. i nesumnjivo će biti veliki hit. Sa čistim linijama i izuzetno jednostavnom estetikom, ništa ne može biti jednostavnije od uključivanja kitten cipela u svakodnevne modne kombinacije.

Za dnevni look odlično se kombinuju i sa ležernim farmerkama i sa krojenim pantalonama, dok se uveče mogu nositi uz bilo koju haljinu. Dakle, reč je neophodnom komadu koji svakako daje poseban vibe svakoj kombinaciji.

Koji par kitten cipela kupiti ove jeseni?

Izbor cipela sa kitten petom je zaista šarolik i lako je pronaći onu koja odgovara svakom stilu. Prada puder roze savršene su za romantične žene, Dieselove u satenu, H&M-ova vanvremenska crna, Miu Miu ukrašena logotipom ili minimalistički modeli Cosa i Totemea. Sa druge strane, The Attico nudi model ukrašen sjajnim detaljima, model Maje baby blue, dok Bottega Veneta insistira na svojim prošivenim modelima.