Svako stopalo traži svoju cipelu. Trendovi su bitni, ali bitno je i da vam stopalo deluje skladno i da mu je udobno. Ćerka Sindi Kraford, Kaia Gerber ima rešenje za sve koji imaju šire stopalo.

Poput mnogih trendseterki i zaljubljenika u modu širom sveta, i ova 21-godišnja brineta poslednjih meseci nosi legendarne Adidas Sambapatike, koje ove godine, prema modnoj bibliji Vogue, ubedljivo nose titulu must-have modela.

Ipak pored sambi, u svetu modnih zavisnika sada su visoko ocenjeni i drugi poznati modeli patika poput žuto-crne verzije sa potpisom brenda Onitsuka Tiger koji široku nogu vizuelno izdužuju.

Primera radi, takođe popularne New Balance 550 jedan je od najtraženijih modela, međutim, prijatan je za nošenje samo devojkama koje imaju usko stopalo upravo zbog plastičnog dela u prednjem delu koje zna biti neprijatno svima sa širim stopalom.

Kaia Gerber u žutim Mexico 66 patikama.
Terma,SL / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia 

Zato je tu model nazvan 'Mexico 66' koji dominira outfitima fashion loversa poslednjih nedelja, a ni mlada Kaia Gerber nije mu odolela.

Predstavljen svetu pre više od 50 godina, model 'Mexico 66' brenda Onitsuka Tiger postao je posebno poznat 2000-ih kada ga je Uma Turman učinila popularnim na velikom platnu Tarantinovim filmom 'Kill Bill'.

Poput legendarnih sambica, ponovo popularne patike brenda Onitsuka Tiger nosi naslednica Sindi Kraford na isti način - sa udobnim i klasičnim komadima i u maniru prelepog stila oblačenja.

Ovih dana na ulicama Los Feliza u Los Anđelesu nosila je bež mantil ispod kojeg se nazirala klasična kombinacija belog topa i crnih širokih pantalona.