Prolećne kolekcije su istakle bezbroj neodoljivih letnjih modela kako iz sveta odeće i modnih komada, tako i iz sveta obuće. Koliko god police našeg ormana bile pretrpane cipelama, iz nekog razloga nikada nemamo dovoljno upečatljivih modela koje jedva čekamo da ponesemo.

S obzirom na sezonu venčanja koja je već u jeku, verujemo da ste u konstantnim razmišljanjima i vaganjima šta kupiti, a ne potrošiti puno novca za predstojeće svečane prilike. Vođeni time, odlučili smo da pronađemo način kako da iste cipele dobiju potpuno nov izgled uz nekoliko detalja, koji takođe neće preterano oštetiti naš novčanik.

Sandale sa maramom.
Instagram 

S obzirom na to da je Instagram nepresušan izvor inspiracije, zahvaljujući kojem uvek nađemo potrebnu dozu modnog osveženja, poznata influenserka Nina Sandbek nam je upravo to pružila.

Reč je o elegantnim PVC sandalama sa otvorenom petom koje su se već nametnule kao najpoželjnije sandale, jer su stvorene za užurbane letnje dana na užarenom gradskom asfaltu, kao i za letnje žurke i venčanja na otvorenom.

Sandale sa maramom za venčanje.
Instagram 

Upravo zbog efekta nevidljivosti koji pružaju ove sandale, imate široke ruke da se poigrate njihovim izgledom i kreirate ih tako da savršeno upotpune vašu modnu kombinaciju. Tako da preko njih možete vezati maramu i kreirati šarmantne mašne, zbog čega ovaj model izgleda mnogo posebnije.

Pored toga što ćete imati iste, a različite sandale, ova vrsta DIY projekta je savršena za pokazivanje vaše kreativne strane, pa zašto ne biste ostavili svoj lični pečat?

Sandale za venčanje.
Instagram