Ne treba prenaglašavati da je lan apsolutni hit ove sezone kada je u pitanju svet mode. Dovoljan je samo jedan pogled na ponudu omiljenih high street brendova da nam bude jasno da se ovog proleća nećemo skidati od lepih i neverovatno udobnih lanenih komada, a gde da kupite odlične modele saznajte u nastavku!

Topli dani koji su pred nama zahtevaju, pre svega, udobnost, a upravo to pruža lan. Reč je o materijalu koji omogućava koži da diše, a zbog prirodnosti samog materijala, pomenuti modni komad se lakše održava. Takođe, laneni komadi su izuzetno prilagodljivi i kao takvi se mogu nositi u različitim prilikama; od ležernih izdanja za svakodnevne aktivnosti do elegantnih kombinacija za posebne događaje.

Modni komadi od lana koje vredi kupiti

Iako novi modni trendovi uvek čine početak nove sezone uzbudljivim u našim ormarima, povratak dobrih, starih klasika je ono čemu se najviše radujemo.

Omiljeni izbor lanenih komada obuhvata lepršave siluete, razigrane šare i više prozračnih materijala, pa ne čudi što su se upravo laneni modni komadi vratili u modu i nametnuli se kao najpoželjniji modni trendovi u našim garderobama. U nastavku smo izdvojili nekoliko košulja, haljina, pantalona i drugih lanenih komada iz nove Zara kolekcije koje vredi imati ovog proleća!

ZARA Zara laneni komadi za leto 2023