15 RAVNIH I NA POTPETICU SLINGBACK CIPELA ZA PROLEĆE 2023: Otkrijte modele koji su kao stvoreni za prve toplije dane

Pronašli smo slingback modele koji su i ovog proleća na modnom radaru.

15 najlepših ravnih i na štiklu slingback cipela za proleće 2023
Shutterstock 

Omiljena prolećna svakodnevna obuća su svakako patike, ali kada se uželimo da kreiramo malo elegantnije kombinacije, prvi izbor su nam slingback modeli koji su i ove sezone na modnom radaru.

Slingback cipele se prepoznaju po kaišu koji seže oko skočnog zgloba i otvorenoj peti, što ove cipele čini odličnom opcijom za prolećne dane.

Ovaj dizajn je jedan od zaštitnih znakova legendarne modne kuće Chanel, koja je 50-ih godina prošlog veka predstavila svoj kultni dvobojni model slingback cipele i od tada ne prestaje da ih rekreira. Slingback cipele su definitivno jedan od klasičnih modela cipela koje se smatraju osnovnim komadom ženske garderobe.

Stylish modeli za proleće 2023

S obzirom na to da su se u poslednje vreme slingback modeli vratili u modne trendove, nema sumnje da aktuelna ponuda popularnih high street brendova nije obogaćena genijalnim modelima ove klasične cipele.

Koliko je ponuda raznovrsna i može se prilagoditi svačijem stilu govori i veliki broj modela koje smo izdvojili u nastavku. S tim u vezi, nema razloga da se ne usudite da kupite slingback cipele koje će savršeno upotpuniti elegantne haljine i obične ležerne kombinacije.

Sve modele slingback cipela koji će dominirati prolećnom sezonom pogledajte u galeriji ispod!

MANGO Slingback cipele za proleće 2023

Ovo ne smete propustiti
Reaguj
Komentariši