Omiljena prolećna svakodnevna obuća su svakako patike, ali kada se uželimo da kreiramo malo elegantnije kombinacije, prvi izbor su nam slingback modeli koji su i ove sezone na modnom radaru.

Slingback cipele se prepoznaju po kaišu koji seže oko skočnog zgloba i otvorenoj peti, što ove cipele čini odličnom opcijom za prolećne dane.

Ovaj dizajn je jedan od zaštitnih znakova legendarne modne kuće Chanel, koja je 50-ih godina prošlog veka predstavila svoj kultni dvobojni model slingback cipele i od tada ne prestaje da ih rekreira. Slingback cipele su definitivno jedan od klasičnih modela cipela koje se smatraju osnovnim komadom ženske garderobe.

Stylish modeli za proleće 2023

S obzirom na to da su se u poslednje vreme slingback modeli vratili u modne trendove, nema sumnje da aktuelna ponuda popularnih high street brendova nije obogaćena genijalnim modelima ove klasične cipele.

Koliko je ponuda raznovrsna i može se prilagoditi svačijem stilu govori i veliki broj modela koje smo izdvojili u nastavku. S tim u vezi, nema razloga da se ne usudite da kupite slingback cipele koje će savršeno upotpuniti elegantne haljine i obične ležerne kombinacije.

Sve modele slingback cipela koji će dominirati prolećnom sezonom pogledajte u galeriji ispod!

MANGO Slingback cipele za proleće 2023