Dosta dugo smo ove sezone uspeli da odložimo vraćanje u cipele i čizme (tešku zimsku artiljeriju), ali vremenske prilike definitivno govore da je pravo vreme da ih izvučemo sa dna cipelarnika.

Po pitanju izbora obuće, nema mnogo mudrovanja u jesenjoj sezoni, koja nasu uvodi u onu hladnu zimsku, već samo treba pratiti mantru: Čizma glavu čuva! Pored glomaznih modela koji su postali must-have, biramo i nove trendi modele nosive u svim prilikama.

Dizajneri u sezoni jesen/zima 2022-2023. stavljaju fokus na kaubojke, kao na čizme koje su neophodan trend, a mi više nismo skeptični. Ušunjale su se gotovo neprimetno pre par sezona i tu ostale, a sada su dostigle počasno mesto u ormanima brojnih trendseterki.

Pored neodoljivih kaubojki, još uvek je prisutan trend platformi i chunky čizmi sa debelom štiklom. Pored toga što je stabilnija od drugih, debela štikla daje razigranost celokupnom outfitu i vibe 90ih kom se danas mlađe generacije rado vraćaju.

kaubojke su hit jeseni.
Instagram 

U narednom šopingu cipela vodimo se ključnim rečima: lepo, praktično, lako uklopivo i moderno. U nastavku pogledajte naših 15 favorita za jesen/zimu 2023.

STRADIVARIUS, ZARA Cipele za jesen 2022. koje su trenutno dostupne na policama radnji high-street brendova.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!