Poslednjih godina, visoka moda uživa da iznenađuje konzumente i potrošače nečim što zasigurno nisu očekivali i što, vrlo verovatno, se kosi sa svima prihvatljivom estetikom. Podsetimo se samo o Balenciaga torbe koja je inspirisana velikom plastičnom kesom za smeće, a čija cena 1.790 dolara premašuje sve granice zdravog razuma.

Gucci klompe za kojima su srpske influenserke poludele.
Instagram 

Gucci je ovog leta već imao obuću koja je, bila deo ormana naših majki, pa čak i baka, a imajući u vidu da se retro vibe vrtoglavom brzinom nimalo ne čudi što su ove papuče za kratko vreme dobile dosta odobravanja od devojaka i žena iz sveta mode.

Model koji je predstavio Gucci ima zanimljive utisnute oblike znaka brenda na površini papuča, dupliran đon, a krem boja u kojoj dolaze je vrlo zahvalna kada je u pitanju stilizovanje.

Gumena klompe luksuznog brenda je već uspela da osvoji popularnost i među srpskim modnim influenserkama među kojima je i Ena Luna.

Ena ih već s početkom septembra posvećeno nosi uz skoro sve, a nama se najviše dopala kombinacija sa štikanom plavo-belo haljinom.

Pored ovog outifta, Gucci klompe Ena je nosila i u minimalističnu maslinastozelenu haljinu, kao i na belu košulju, plavo-belu mini suknju i Dior ceger u istim tonovima.

Cena gumenih klompi je prava sitnica jer koštaju skoro 50.000 dinara.