Španska kraljica Leticija jedna je od onih srećnica koje kao da su rođene s dobrim osećajem za modu. Bivšu novinarku modni kritičari ne prestaju da hvale jer u svakoj prilici izgleda besprekorno, a primereno svojoj tituli.

Ovoga leta pažnju je, kao i uvek, plenila svojim jednostavnim, ali uvek elegantnim, modnim izborima kojima je dominirao jedan model obuće - espadrile.

Kraljica Leticija dobro zna šta joj dobro stoji i po pitanju mode retko kad pogreši, a njen stil se može opisati kao savršena kombinacija skupocene dizajnerske odeće i svima pristupačnih komada neretko s potpisom poznatih high-street brendova.

Uvek elegantna španska kraljica zna da se visoke letnje temperature najbolje podnose u lepršavim haljinama i espadrilama na punu petu koje vizuelno izdužuju figuru.

Kraljica Leticija često u svojim javnim izdanjima ističe da poseduje bogatu kolekciju omiljene obuće koju bi svaka trendseterka rado imala.

Uz to, Leticiji od Španije zapale su za oko espadrile sa kaišićima koji se vezuju oko noge, za koje modni stručnjaci kažu da čini da svaka odevna varijanta deluje skuplje.

MEGA / The Mega Agency / Profimedia, - / Shutterstock Editorial / Profimedia Kraljica Leticija u espadrilama na platformu koje su omiljenama letnja obuća.