BICIKLISTIČKE PANTALONE: 10 ideja kako da kombinujete jedan od najpopularnijih komada sezone

Priznajemo da nikada nismo pomislile da bi ovo mogao da bude vodeći trend, ali…

Profimedia

Kad smo prvi put primetili biciklističke šortseve na modnim pistama, mnogi su verovali da su potencijalni prolazni trend koji će voleti mali procenat svetske populacije. Međutim, poslednjih nekoliko sezona u street style izveštajima sve više trendseterki kombinuje biciklističke šortseve u svakodnevnim izdanjima, prvenstveno zahvaljujući njihovoj praktičnosti i udobnosti.

Kada su se pojavile pre dve godine i uzurpirale modno nebo, ni mi ih nismo sa oduševljenjem prihvatile. Međutim, vrlo brzo su stekle popularnost i obezbedile sebi mesto na modnim revijama poznatih dizajnera. Uz omiljenu ženstvenu bluzu, sako ili jednostavnu majicu uvek ćete postići cool, ležeran izgled, sa kojim nema greške, bilo da je reč o odlasku na posao ili u opuštenu šetnju.

Ne morate se baviti sportom da biste nosili biciklističke, dovoljno je da pratite modne trendove high i low street brendova. Sjajne vintage biciklističke komade možete pronaći i u second hand uličnim prodavnicama. Nakon što smo pregledali neke od najzanimljivijih modnih feed-ova na Instagramu, brzo smo shvatili da ovaj komad definitvno ne spada u ,,One Season Wonder” kategoriju, te da postoji nekoliko vodećih načina za kombinovanje biciklističkih šortseva, a mi vam ih donosimo u nastavku.