SUKNJE, MAJICE, PANTALONE I TORBE ISPOD 2.000 DIN: Pronašli smo 33 trendi komada koja će osvežiti svačiji prolećni orman

Povoljni komadi do 2.000 din za osvežavanje prolećnog ormana

ZARA Povoljni komadi do 2.000 din za osvežavanje prolećnog ormana

Kad god dođe nova sezona, jednostavno ne mogu a da ne poželim da osvežim svoju garderobu sa nekoliko novih ključnih komada. Ovog proleća, međutim, još više sam uzbuđena nego inače što ću osvežiti svoj ormar za ovu sezonu i zaista volim sve aktuelne prolećne modne trendove. Iako ove godine pokušavam da kupujem kvalitetnije i da se malo više fokusiram na komade u koje vredi uložiti i koji će mi trajati duže, u duši još uvek volim high-street povoljne brendove.

Mislim da postoji veoma dostižan balans između komada u koje vredi investirati i trendi komada, i definitivno je moguće imati najbolje iz oba sveta. Imamo sreće jer su jedan od najvećih trendova u poslednje vreme klasični, nosivi komadi koji se mogu stilizovati na mnogo različitih načina, a ne oni super trendi koji nemaju mnogo svestranosti.

instagram/paola.ambre 

Osim stvari za sebe tu i tamo, obično se držim komada ispod 2000 dinara kada osvežavam garderobu svake sezone, i ponosim se što pretražujem internet u potrazi za jeftinim komadima koji izgledaju skuplje nego što jesu.

U galeriji na početku prikazujemo modnih komada ispod 2000 dinara koje sam pronašla u Zari, Stradivariusu i Bershki za proleće 2024.

instagram / anoukyve 

Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i propisima Zakona o javnom informisanju i medijima.

Bonus video:

This browser does not support the video element.

Pravilo 333 za stilizovanje  Instagram/treatingthestreetslikearunway


Izvor: Wanted V.P.