ODVAŽNI DEZEN I ZA ŽENE PREKO 50 GODINA? Ooo da! Ikona stila daje ideju kako da ga nosite

Kanadska modna ikona 50 plus Grece Ghanem ne prestaje da oduševljava ljubitelje mode svojim stilskim iskoracima

Instagram

Ova kreativna dama srebrne kose velika je modna inspiracija i iznova nas obara s nogu svojim neverovatnim odevnim kombinacijama, za koje redovno dobija samo pohvale.

Omiljena ikona stila 50+ godina krši nepisana pravila mode i to odlično radi jer odlično zna kako da nosi upadljive komade koji nisu za svakoga. 

Njena modna filozofija je vrlo jednostavna: nosite ono u čemu se osećate dobro, bilo da imate 20 ili 50 godina. Stoga u njenoj garderobi ne manjka smelih dezena, otkačenih komada, efektnih boja...

Instagram 

Iako će ove godine modna ikona iz Montreala, u koji se doselila iz rodnog Libana, proslaviti 60. rođendan, njen stil se, kako je sama objasnila u ranijem intervjuu, nije mnogo promenio tokom godina.

A na Milanskoj Nedelji mode pokazala je da se samo nadograđuje, obogaćuje, usavršava... Na svom profilu na Instagramu postavila je novi genijalni stajling za koji je zaslužila najbolje ocene.

Maksi haljine u beloj ili crnoj varijanti su uvek dobra opcija, a Grece je odabrala elegantnu kreaciju italijanske kuće Salvatore Ferragamo sa neobičnim i efektnim dezenom - velikim limunima.

Izgled je obogatila cool sunčanim naočarima, ženstvenim sandalama/japankama sa potpeticom i moćnom torbicom.

Kao i uvek, zaokružila je modnu kombinaciju za čistu peticu lepršavim kratkim bobom i minimalističkom šminkom.

Bonus video

This browser does not support the video element.

Vežba za ubrzanje metabolizma za žene starije od 50 godina  Instagram/flipping50tv

Izvor: tportal.hr/ Wanted V.P: