NAJPOZNATIJA PLUS SIZE MANEKENKA U HALJINI KOJU ĆE OBOŽAVATI DEVOJKE SA OBLINAMA: Zbog ovog detalja savršeno KRIJE VIŠAK

Najpoznatija plus size manekenka Ešli Grejam fotografisala se u haljini koja savršeno krije višak kilograma.

instagram/ashleygraham

Maksi haljine nikad nisu bile popularnije, što zna i čuvena plus size manekenka Ešli Grejam. Čuvena lepotica trenutno je na odmoru u San Tropeu, odakle se redovno javlja pratiocima, a njeno poslednje izdanje privuklo je ogromnu pažnju. 

Ona se fotografisala najpre u šetnji gradom, a potom u na jahti u neodoljivoj bež rebrastoj maksi haljini sa izrezima, koja je savršeno istakla njene obline praveći figuru peščanog sata. 

Instagram 

Ovu toaletu krasi i A-kroj koji je idealan za leto jer se ne lepi za noge i daje koži prostora da diše. Međutim, ovo izdanje mnogima se dopalo i iz razloga jer dobro pristaje svakoj građi, odnosno bez problema je mogu nositi i mršavije devojke, i one koje imaju obline, a caka je upravo u jednostavnom detalju koji vizuelno izdužuje i krije višak, pogotovo na stomaku.

Instagram 

Naime, ukoliko pogledate dizajn videćete da su pruge strateški prostavljene, tako da rebrasti materijal "seče" figuru na najslabijim mestima, prikrivajući eventualne "mane", a potom se širi tako da pravi siluetu kakvu ima, primera radi Kim Kardašijan i ostale lepotice koje su slično građene. 

Instagram 

U isti mah, ova haljina ima i izreze, što je čini elegantnijim izborom i za izlazak ili proslavu. Dakle, ukoliko ste mislili da dame sa oblinama ne mogu da nose ovako nešto - varate se. 

Ešli je pokazala da možete, te je samo bitno da pronađete pattern koji će vašu figuru istaći na pravi način, a ne da vas učini krupnijim nego što zapravo jeste.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!