MOKASINE SU SADA NEZAMISLIVE BEZ BELIH ČARAPE: Influenserke znaju kako da ih kombinujete u dnevnim i večernjim prilikama

Mokasine + čarape su omiljeni trend ove jeseni koji rado nosimo!

Instagram

Trenutno posebno popularna jesenja obuća, mokasine, ove sezone se nose u zanimljivoj i šik kombinaciji sa čarapama. Bele, sive ili crne, pamučne ili najlonske, čarape u kombinaciji sa mokasinima u crnoj boji stvaraju posebno upečatljiv izgled koji se može uklopiti u razne outfite.

Instagram je prava modna inspiracija, posebno za najnovije trendove, a sa džemperima na pruge, kratkim plisiranim suknjama i kariranim dezenom, ovom šik, ali i udobnom trendu pridružile su se mnoge influenserke.

Mokasine su odličan par obuće za svakodnevne potrebe, a iako se najčešće nose uz kratke čarape, mnogi novi modeli su prilagodljiviji, pa tako ove jeseni vidimo mnogo kožnih mokasina sa platformom koje se odlično slažu sa čarapama. S hladnijim danima često stavljamo udobnost na prvo mesto, a ovaj trend nam omogućava da izgledamo elegantno u kombinaciji sa udobnošću!

Prelepi modeli mokasina daju dašak glamura i podižu svaku modnu kombinaciju, dok im dodatak čarapa daje udobnost i mogućnost svakodnevnog nošenja. Mokasine se često vezuju za poslovni ili preppy izgled, ali ove jeseni ih nosimo i u ležernijim kombinacijama!

Takođe, pored čarapa, mogućnost nošenja mokasina proširuje se i u hladnijim danima, za stilizovane zimske odevne kombinacije! Mokasine i čarape možete nositi uz ležeran teksas look, teksas haljinu ili farmerke, dok će duga haljina dodati malo više glamura celokupnoj kombinaciji.