POSLOVNI STAJLING JELENE ĐOKOVIĆ ŽELEĆETE ODMAH DA ISKOPIRATE: Kombinacija kojoj ni najstrožiji kritičari neće naći manu

Stajling Jelene Đoković idealan je za posao, kada želite da izgledate elegantno i šik.

John Walton / PA Images / Profimedia

Jelena Đoković živi je dokaz da nekad za dobar stil nije potrebno mnogo, pogotovo kada su u pitanju modni odabiri za posao. Naime, kraljica minimalizma postavila je na svoj Instagram profil video zapis sa puta u Zagreb, a ono što je svima posebno upalo u oči bio je njen biznis stajling na koji, sigurni smo, nije bilo ravnodušnih.

Jelena je ponela palazzo pantalone sa širokim nogavicama u bež nijansi i jednostavnu belu košulju, a sve je zaokružila prepoznatljivom Dior tašnom i salonkama sa kaiščićem u stilu čuvenih Mary Jane cipela. 

Instagram 

Supruga slavnog tenisera tako je pokazala da možete i te kako da budete stajliš čak i kada kombinujete "bejzik" komade, samo je bitno da izaberete dobar kroj koji odgovara vašoj građi.

Instagram 

Ali, to nije bilo sve. Jelena je pokazala da ovako nešto dobro ide i sa patikama, s obzirom da se kasnije preobula, što je idealno ukoliko niste ljubitelji visokih potpetica. Sa klasičnim belim, kožnim patikama nikada nećete pogrešiti, te je jasno da ovako nešto i te kako možete da iskopirate i nosite na više načina.

Instagram 

Pantalone kakve je ponela Jelena Đoković sezonama unazad su must-have komad, kao i klasična bela košulja. A kada pogledate njeno poslednje izdanje ,i sa koliko lakoće je postigla sofisticiran i "skup" izgled, jasno je zašto ovako nešto ove jeseni morate da imate u svom garderoberu, a za dodatnu inspiraciju, bacite pogled na još neke fotografije sa Jeleninog puta u Zagreb u galeriji u nastavku teksta:

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!