TAMARINO IZDANJE JE ČISTA UMETNOST: Sexy toaleta "grli" obline na najlepši način i pretvara vas u trenu u kraljicu stila

YSL kombinacija koju je Tamara Kalinić ponela na koncert Andree Bočelija nikog nije ostavila ravnodušnim.

ATA Images

Tamara Kalinić još jednom je dokazala da je kraljica stila kojoj nema ravne. Lepa influenserka pojavila se sinoć na koncertu poznatog italijanskog tenora Andree Bočelija u velikom stilu, a njeno izdanje nije prošlo bez oduševljenja i pogleda svih prisutnih.

U dugoj YSL suknji i smelom topu nasmejano je pozirala okupljenim fotografima, a malo je reći da je svojim izgledom ostavila bez daha.

Antonio Ahel/ATAIMAGES 

Crna suknja je na najlepši način "grlila je" njene obline i istakla u prvi plan vitak struk i skladnu figuru, dok je top naglasio dekolte ali tako da je Tamara izgledala seksi, a ne vulgrano.

Antonio Ahel/ATAIMAGES 

Inače, sam top bio je od sjajne kože i imao je duboki srcoliki izrez naglašen svetlucavim kamenčićima, a influenserka je od nakita ponela nekoliko ogrlica, jednostavne minđuše i tanku ogrlicu.

Instagram 

Ceo look upotpunila je sandalama sa platformom i mini tašnom, dok je kosu uvila u nežne talase koje su celom izdanju davale romantičnu notu.

Malo je reći da su dame, ali i Tamarini pratioci oduševljeni njenim izdanjem koje je još jednom dokazalo zbog čega važi za jednu od najpopularnijih influenserki kako na Balkanu, tako i u svetu.

Tamara je do sada nebrojeno puta pokazala sjajne odebne kombinacije od kojih se ne zna koja je lepša od koje, ali se čini da je poslednjim izborom nadmašila i samu sebe, a još neke više nego sjajne toalete kojima je oduševila sve pogledajte u galeriji ispod:

Marijo Cobretti / SplashNews.com / Splash / Profimedia, Antonio Ahel/ATAIMAGES Tamara kalinić oduvek je znala da izabere sjajne toalete za svečanija dešavanja.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!