Lepota mode je u tome što mogu postojati veliki, smeli trendovi kao što su crvene hulahopke, a mogu postojati i jednostavni, suptilni trendovi koje svako može lako da ugradi u svoju garderobu. Ovde sam da pričam o ovom poslednjem.

Što se tiče osnovnih stvari, bela majica je dosadna koliko je dosadna, tako da ne čudi što ljudi uvek traže nove načine da ih stilizuju. Trenutno je taj način slojevit ispod džempera. Majice su bele i uvek sa okruglim izrezom, a mogu biti uske ili oversized, dugih ili kratkih rukava. Džemper ispod kojeg se nose su ili V-izrezi (trenutno popularan stil) ili kardigani.

bela majica za proleće 2024
BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia 

Ono što volim kod ovog trenda stilizovanja belih majica je to što odevnim kombinacijama džempera dodaje lak, opušten kvalitet i sloj topline u prolećnim danima. Osim toga, ako je vaš džemper od vune koja grebe, majica će pružiti barijeru između tkanine i vaše kože.

Ako vas ovo zanima i želite da saznate više, skrolujte dalje da biste videli devet cool majica ispod džempera i kupite majice i pletenine koje bi izgledale sjajno zajedno.

Savet za stil:Oversize majica sa statement suknjama i pletivom u kamel boji je vizuelno zanimljiv look, kao što vidite.

Savet za stil:Nosite majicu sa džemperom sa V-izrezom ako zaista želite da se oslanjate na trend.

Savet za stil:Kada nosite majicu ispod džempera, zakopčajte samo nekoliko dugmadi u sredini, a ostalo ostavite otkopčanim.

Savet za stil:Otkačite dva trenda odjednom noseći belu majicu ispod crvenog džempera.

Savet za stil:Dopunite svoju odeću kožnom bomber jaknom za dodatne stylish lookove i toplinu.

Savet za stil:Kada nosite dužu majicu koja će se videti ispod donjeg dela džempera, obavezno izaberite široku majicu.

Savet za stil: Za uglađeni izgled, stilizujte džemper i majicu na farmerke ili pantalone.

Savet za stil:Još jedna sjajna ideja za stil je dodavanje kaiša.

Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i propisima Zakona o javnom informisanju i medijima.

Bonus video:

Kako sprečiti fleke na odeći TikTok/sophiainstaglam


Izvor: Wanted V.P.