Od uličnog stila do piste i, naravno, Pantoneovih predviđanja, kada je u pitanju boja, postoji mnogo indikatora koji nam pomažu da razumemo koje će nijanse biti istaknute za proleće. Peach Fuzz je krunisan Pantoneovom bojom godine i postaje sve popularnija za proleće/leto 2024.

Boje koje daju luksuzan izgled svakom outfitu

Na pisti, minimalistička boja slonovače bila je u velikoj meri predstavljena u luksuznim brendovima, uključujući The Row, Valentino i JV Anderson, dok je narandžasta zalazak sunca bila ključna boja u Prada i Jacquemus kolekcijama. Pored toga, nekoliko naših omiljenih uticajnih osoba već nosi nijanse zelene žalfije i narandžaste mandarine.

Srećom, jedna stvar koja je zajednička svakoj od ovih boja je da sve izgledaju izuzetno vrhunski i da se mogu nositi kao nijansa za kreiranje skupocenog prolećnog outfita. Definitivno znamo da ćemo ih nositi narednih nekoliko meseci.

Nastavite da skrolujete za 6 klasičnih prolećnih boja u koje ulažemo za garderobu luksuznog izgleda.

1. SVETLO ŽUTA

2. MASLINASTA

3. KREM

4. PARADAJZ CRVENA

5. SVETLO PLAVA

6. BRAON

Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i propisima Zakona o javnom informisanju i medijima.

Bonus video:

Isabel Marant patike iz 2010 Tiktok/annabjorkjohansson_


Izvor: Wanted V.P.