Najdivnije doba godine je pred nama: Ugg sezona. Biću iskrena: otkako su temperature pale ispod 10 stepeni, nisam nosila nijedan drugi par cipela. Došli smo do treće (možda četvrte?) godine zaredom u kojoj se Uggs vraćaju u naše živote na značajan način, i možemo sa sigurnošću reći da su tu da ostanu.

Od Tasman do Ultra Mini modela čizama, pronašli smo brojne načine da ih stilizujemo ove zime. Nastavite da skrolujete za sedam načina stilizovanja ove sezone.

1. Ukladite boju jakne i cipela

Osim Uggs klasične kamil braon boje, jedna od najtoplijih boja koje smo videli od brenda ove godine bila je maslinasto zelena. Podignite svoju odeću tako što ćete uskladiti gornju polovinu sa cipelama. Ništa ne vrišti sjajno stilizovano nego kada je outfit usklađenih boja savršeno odgovara vašim dodacima.

2. Sa tamnim džinsom i pufer jaknom

Puffer jakna će uvek ubiti dve muve jednim udarcem. Ne samo da će vas zagrejati i zaštititi od vremenskih nepogoda, već će u isto vreme izgledati ležerno, ali sa stilom. U kombinaciji sa uggicama, možemo da vas uverimo da ni jedan milimetar mraza neće doći do vas u ovoj odeći.

3. Sa šik prslukom i mekim džemperom

Za cool ležeran izgled, uparite uggice sa farmerkama i mekim pletenim džemperom. Zatim dopunite krznenim prslukom, vašim omiljenim dodacima i narudžbom zimske kafe u ruci. To je savršen izgled za sve vaše ležerne zimske aktivnosti.

4. Sa helankama i trenč kaputom

Smirite se i nabacite kaput preko odeće koja se sastoji od helanki i modernog džempera na pruge. Uggice će izgledati opušteno i cool, posebno ako ih uparite sa par vunenih čarapa.

5. Sa vunenim kaputom i šalom

Vuneni kaput i uggsice idu zajedno kao banana i puter od kikirikija. Ovaj outfit za hladno vreme savršena je za dane kada morate da izgledate sređeno, ali želite da vam bude toplo i udobno. Upotpunite ga svojom omiljenom platnenom torbom za svoju novu subotnju uniformu, piše The Everygirl.

6. Sa dnevnim pantalonama i džemperom

Zima dolazi sa prijatnijim događajima nego bilo koje drugo godišnje doba - ali to ne znači da i vaš udoban izgled ne može biti šik. Idite na potpuno neutralan izgled i uparite svoje uggice sa udobnim parom dnevnih pantalona i vašim najmekšim džemperom. Rezultat? Izgled stvoren za prijatno jutarnje ispijanje kafe i čitanje omiljene knjige.

7. Sa jaknom i kapom

Za ekstra cool preokret u Ugg stajlingu, uparite svoj outfit odgovarajućom jaknom i farmerkama. Kombinacija odgovarajućih komada i uggsica savršeno se uklapa u zimski dan kada lutate gradom - posebno kada izgled upotpunite kapom.

Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i propisima Zakona o javnom informisanju i medijima.

Bonus video:

Moda za jesen 2023. Instagram/pilardearce


Izvor: Wanted A.N.