Pariz od juče vrvi zbog Nedelje mode, a danas je na redu prava "poslastica" - revija modne kuće "Dior". Ovaj modni događaj ne propuštaju ni svetske zvezde, pa su na reviji bile Aleksa Čang, Šarliz Teron, Dženifer Lorens, Anja Tejlor-Džoj i mnoge druge.

Lorens i Teron kao da su se dogovarale, pa su obe odabrale bele košulje. Šarliz je svoju kombinovala sa prozirnom suknjom od zlatne mreže sa svetlucavim detaljima, dok se Dženifer odlučila za crne suknja-pantalone. Obe su istakle važnost ove prilike birajući suknje maksi dužine.

Šarliz Teron u dugoj suknji
Marechal Aurore/ABACA / Abaca Press / Profimedia 

Suknje maksi kroja su odličan izbor za naredne jesenje dane kada želite da postignete ležeran, ali ne previše neformalan izgled. Duga suknja je po udobnosti jednaka omiljenim maksi haljinama, a dodatan plus je što omogućava različite kombinacije.

Dženifer Lorens u dugoj suknji
Marechal Aurore/ABACA / Shutterstock Editorial / Profimedia 

Suknja je bila dominantan izbor na Diorovom pravom modnom spektaklu. Plisirani stil, do iznad članaka (ili čak skroz do poda), bio je primećen kako na pisti tako i među poznatim zvanicama.

Popularne su i "pencil" suknje, do ispod kolena, a od materijala se koriste različite tkanine koje se blago svetle, kao i veštačka koža.

duga suknja
Bertrand-Hillion Marie-Paola/ABACA / Abaca Press / Profimedia 

Bilo da ste ljubiteljka suknji ili ne, uvek je potrebno da u garderoberu imate makar jednu koja će odgovorati za prilike koje iskrsnu, a zahtevaju nešto drugačiji look. Bilo da je poslovni sastanak u pitanju, kafa sa prijateljicima ili odlazak na večeru u omiljeni restoran, suknje koje će dominirati ove sezone odgovaraju svakoj prilici i svačijem stilu.

Bonus video

Suknja TikTok/ageorama