Ines de Ramon, 32-godišnja dizajnerka nakita koja se od kraja prošle godine dovodi u vezu sa Bredom Pitom, nije mogla da prođe nezapaženo u bezvremenskoj kombinaciji uskog topa i farmerki.

Ines de Ramon farmerke.
BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia 

Atraktivna brineta odlučila se za model farmerki sa udobnim širim nogavicama koji svima pristaje i čini noge vitkijim, dok je ovu jednostavnu, ali veoma efektnu kombinaciju dodatno zaokružila pripijenim belim džemperom od tankog pletiva, moćnom kožnom torbom i čizmicama inspirisanim dizajnom kaubojki.

Ines de Ramon farmerke.
BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia 

Sunčane naočare i pristojna ogrlica sa priveskom podigli su ovaj cool dnevni izgled, a frizura i šminka su bili veoma jednostavni.

"Bredu se stvarno sviđa Ines. Upoznali su se preko zajedničkog prijatelja. Ona je jako draga. Ines je slatka, zabavna i energična. Ona je sjajna osoba. Bred voli da provodi vreme sa njom", rekao je izvor za Page Six.

Podsetimo, oni su najpre uslikani na afterpartiju u Los Anđelesu nakon premijere njegovog novog filma "Vavilon", da bi ih mesec dana kasnije paparaci "ulovili" na koncertu gde su uživali sa prijateljima. Od tada su zajedno proveli novogodišnje praznike u Meksiku, gde su ih paparaci i uslikali. Više njihovih fotografija pogledajte u galeriji:

Pool39/face to face / Face to Face / Profimedia, Terma/SL / Backgrid USA / Profimedia Bred Pit i njegova nova devojka Ines de Ramon

 Bonus video

TAJNE BRED PITOVOG MLADOLIKOG IZGLEDA: Da li je sve u estetskoj hirurgiji, ili? Kurir TV

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!