Zahvaljujući neizbežnoj potrebi prilagođavanja klimatskim promenama, 'it' devojke ove sezone podigle su na potpuno novi nivo veštinu ležernog oblačenja tokom toplotnog talasa.

Od Hejli Biber, koja je uparila omiljene bermude princeze Dajane sa sandalama i parom belih čarapa, do Kendal Džener, koja je na ulicama Njujorka nosila oversize blejzer i 'slučajno' zaboravila pantalone.

Njihove kombinacije uličnog stila poslednjih nedelja privukle su veliku pažnju na društvenim mrežama, a u modnom uzbuđenju pridružuje im se i Điđi Hadid.

Američka 'it' devojka i supermodel na ulicama Njujorka ove nedelje je ponudila svoje viđenje efektnog outfita na vrućinama.

Điđi Hadid
JosiahW / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia 

 Primećena u Njujorku Điđi je nosila jednostavnu, ali efektnu odevnu kombinaciju. Odustavši od omiljenih pantalona jorts, servirala je outfit u znaku klasične crne majice i modela capri pantalona od plavog teksasa sa potpisom francuskog brenda Jacquemus.

Njih je obogatila detaljem kožnog kaiša sa potpisom Nili Lotan, da bi celokupan izgled dopunila zlatnim nakitom i crnim naočarima, a zatim finiširala parom crnih mule cipela sa visokom petom i špicastim vrhom.

Iako po vrućini radije biramo udobnije materijale i krojeve poput lanenih pantalona, kratkih pantalona i modela od pamuka, činjenica je da farmerke itekako mogu biti savršen modni saputnik i leti, a najbolje su one kraćeg dizajna. Do kolena ili malo iznad.

Điđi Hadid
Santi/SplashNews.com/Splash/Profimedia 

Điđi Hadid se odlučila za slim fit liniju capri pantalona, posebno popularnih kasnih 50-ih i ranih 60-ih godina, zahvaljujući modnom uticaju holivudskih dama poput Brigitte Bardot i Audrey Hepburn.

Bilo kako bilo, ovaj letnji izgled Điđi Hadid u capri pantalonama od teksasa potvrđuje da, uprkos prisutnosti širokih verzija, njihove vitke vršnjakinje ove sezone ne gube na relevantnosti.