Kupovina kupaćih kostima mnogima od nas zadaje glavobolje jer pronalaženje modela koji nam je estetski privlačan, a istovremeno laskav za našu telesnu građu često nije lak zadatak. Srećom, čini se da ovogodišnji letnji trendovi donose nešto za svaku figuru - od interesantnih jednodelnih krojeva do bikinija sa raznovrsnim teksturama i upečatljivim detaljima.

Ako ove sezone želite proširiti svoju kolekciju kupaćih kostima novim trendi modelom, a nemate vremena da beskonačno pretražujete ponudu internet prodavnica - imamo rešenje za vas!

Bilo da šetate plažom ili gradskom ulicom, high-street radnje kao što su Oysho, Zara, H&M, Mango ih ove letnje kolekcije kombinuju sa fluidnim satenskim komadima i sjajnim statement detaljima, kao i zadivljujućim kupaćim kostimima. Kolekcije odlikuju komadi koji će vam privući pažnju zahvaljujući modernom kontrastu koji ističe teksture, jednostavnim modelima i prirodnim, prozračnim materijalima.

Teško nam je da izdvojimo omiljeni komad jer gotovo svi modeli oduševljavaju jednostavnošću boja i krojeva koji nas podsećaju na lakoću letnjeg oblačenja.

Takođe, svaki od ovih modela bismo želeli nositi i kao top uz kratke šortseve, suknju ili uz oversized košulju. Upavo ovakvo kombinovanje je odličan način da iskoristite ove komade na više načina. Ako spojite kupaći kostim na ovaj način, dobićete odličan outfit za ispijanje koktela ili večeru na letnjim terasama. Sve modele možete pogledati u galeriji u nastavku!

reserved, PULL&BEAR Jednodelni kupaći kostimi za leto 2023