Bijonse se vratila na scenu u velikom stilu - fantastičnom turnejom koju je otpočela u Stokholmu, a koja se nastavila serijom koncerata koji su bacili fanove u fras. Međutim, sinoć je u Londonu prevazišla sebe. 

U kraljevski plavoj haljini izašla je na binu poput kraljice, a brojni obožavatelji hopnotisano su je gledali u kreaciji u koju su se zaljubili na prvi pogled.

Još je veće iznenađenje bilo kada se saznalo da je za njeno izdanje zadužena slavna srpska dizajnerka koja je poznata i kao jedna od omiljenih Kejt Midlton - Roknsanda Ilinčić.

Kreatorka se potom i oglasila na Instagramu i slavnoj pevačici uputila reči zahvalnosti. 

"Hvala vam gospođo Karter na ovom veličanstvenom trenutku - zaista sam počastvovana! Neverovatna Bijonse u specijalnoj ROKSANDI za uvodnu noć u Londonu njene Renaissance turneje sa veoma emotivnim nastupom i omažom legendarnoj Tini Tarner. Ostvarenje sna", napisala je i zahvalila se i ostalim članovima njenog tima bez kojih, kako je istakla, "ova magija ne bi bila moguća."

Haljina neobičnog kroja sa dugim šlepom i rukavicama u istom tonu samo su dodatno naglasili figuru pevačice koja je u formi života, a komplimenti na račun kreacije samo su se ređali, definitivno zasluženo.

Bonus video:

Tehnike za uspeh pevačice Bijonse TikTok/go_from_zero_to_hero

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!