Haljina sa džepovima je jedan od onih komada odeće koje volimo da nosimo zbog svoje praktičnosti, ali i šik izgleda. Džepove na haljini možemo iskoristiti za sitnice kako ne bismo morali da nosimo tašnu, a pored toga, uglavnom opušteni krojevi haljina sa džepovima čine ih izuzetno udobnim izborom za svaki dan.

Kada bismo mogli da biramo, svakako bismo svakom modelu haljine dodali džepove, ali na sreću, raznolika paleta modnih brendova nudi nam pregršt odličnih modela haljina sa džepovima iz kojih možemo da biramo svoj omiljeni model.

Kako odabrati savršenu haljinu sa džepovima?

U potrazi za idealnim modelom svakako treba da se vodimo sopstvenim sklonostima i potrebama, te da u skladu sa tim biramo boju, dezen i kroj modela haljine sa džepovima. U kolekcijama poznatih modnih brendova nalaze se brojni odlični modeli od raznih materijala, od lanenih, savršenih za letnje dane, do teksas, idealnih za neobavezne izlaske.

U nastavku vam predstavljamo 10 modela različitih krojeva, boja i materijala, među kojima ćete sigurno pronaći savršenu haljinu sa džepovima za vas!

ZARA Zara haljine sa džepovima