Nekada, kada smo bili deca, trenerke su bile veliki hit. Nismo bili posebno emotivno vezani za njih, niti smo ih smatrali posebno stylish komadom, ali nosile su se i nosili su ih svi, a posebno one modele, nalik pantalonama, sa dugmićima duž nogavica, koje su redovno u ponudi imali Adidas, Fila i mnogi drugi sportski brendovi. Kada je njihovo vreme odzvonilo, bili smo sigurni da se nikada neće vratiti u modu, i grdno smo se prevarili.

Ovakvi modeli, koji za mnoge od nas sede na dnu ormara, čekaju da budu ponovo zapamćeni, ponovo su veliki trend, dobrim delom zahvaljujući Hejli Biber, koja je u jednom takvom modelu prošetala ulicama Los Anđelesa.

Hejli Biber u trenerka pantalonama.
TheCelebrityfinder/MEGA / The Mega Agency / Profimedia 

Istina, kultni model Adidas Popper pre nekoliko godina nosile su Rijana i Kim Kardašijan, 2018. setile su ih se i Bela i Điđi Hadid, a sada kada ih je Hejli Biber izvukla iz najmračnijeg ugla ormana, ne sumnjamo da ćemo ih svi nositi češće na gradskim ulicama. Iako su sve pomenute dame veoma uticajne, čak ni one ne mogu da pariraju uticaju koji ima Hejli, po kojoj je čak nazvan i manikir koji toliko obožava.

Moramo priznati da ni danas nismo načisto sa krojem ovog modela, koji možda izgleda cool, budi nostalgiju i budi sećanja na neke davne, bezbrižnije dane, ali ne laska svakoj građi. Ipak, imali smo mnogo takvih primera i ništa od toga ih nije sprečilo da postanu it komad. Hejli je ulicama Los Anđelesa prošetala u smaragdno zelenom modelu sa žutim prugama, koji je poslužio kao odlična inspiracija za sve one koji jedva čekaju da prigrle ovaj trend i vrate se, makar kroz stajling, u tinejdžerske dane. 

Hejli Biber u šuškavim pantalonama.
thecelebrityfinder / INSTAR Images / Profimedia