Proleće je nezamislivo bez haljina, a ima li boljeg modela od onih koje su nalik na košulje? Ne samo da su dovoljno lagane da vam u njima neće biti pretoplo, već se lako mogu kombinovati sa drugim komadima, čime je muka oko stilizovanja svedena na nulu.

I ne samo to, košulja-haljine su podjednako dobar izbor i za posao, i za šetnju, ručak, pa čak i za odlazak na proslavu, samo je bitno da ih iskombinujete na najbolji način. 

Tako ih možete nositi uz bele patike, čime dobijate casual look idealan za svaki dan.

Kada želite da izgledate elegantnije, birajte midi ili maksi modele, i kombinujte ih uz visoke potpetice.

Međutim, poslovni look dobićete čak i ako ih nosite uz patike, samo birajte svedenije šare, i nešto duže modele...

... ili pak patike zamenite baletankama.

Kargo modeli takođe izgledaju izuzetno, a dovoljno su prijatni da u njima provedete celi dan.

Košulja-haljine dobro izgledaju čak i kada se kombinuju sa pantalonama, čime ćete dobiti artistic look koji će privući poglede, ali iz najboljih razloga.

Kada je reč o bojama i dezenima koji će ove sezone biti u trendu, bela, bež i maslinasto zelena su basic nijanse sa kojima nema greške, kao i prugice ili pak cveće.

Sa druge strane, kada je reč o materijalima, ovde je zaista samo na vama da izaberete ono što vašoj koži najviše prija, počev od pamuka i lana, pa sve do sexy satena koji je idealan za svečanije prigode. 

Mi smo prelistali Zarinu ponudu i izdvojili najlepše haljine koje su poput košulja sa kojima nema šanse da pogrešite ovog proleća.

ZARA Pogledajte najlepše košulja-haljine iz Zare za proleće 2023.

Bonus video:

3 načina da nosite belu košulju ovog leta TikTok