Još
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

DIZAJNERSKI SAKO ZA 400 DINARA: Stil Maše Memedović mnoge devojke kopraju, a ona komade kupuju u second hand-u

Maša Memedović kupila je dizajnerski sako u prodavnici polovne garderobe.

 Maša Memedović kupila je dizajnerski sako u prodavnici polovne garderobe. Izvor: Instagram

Najveća predrasuda u modnoj industriji jeste da nam treba mnogo novca da bismo dobro izgledali. Da to apsolutno nije tačno dokazuje i Maša Memedović, ćerka novinara Jovana Memedovića, koja je od oca nasledila je ljubav prema prirodi i njenom očuvanju.

 Maša Memedović kupila sako za 400 dinara. Izvor: Instagram

Poslednjih nekoliko godina, second hand prodavnice postale su sve popularnija odredišta kad svom ormaru želimo dodati neki novi komad. Tome je zasigurno pridoneo trend sve većeg osveštavanja o zaštiti okoline, zasićenje brzom modom i prolaznim trendovima

Povezane vesti

Maša svoj doprinos očuvanju prirode daje na taj način što garderobu često kupuje u radnjama polovne garderobem a nedavno je od starog ćebeta napravila kaput.

Pogledajte

00:15
Kako je Maša Memedović od ćebeta napravila kaput
Izvor: Instagram/masamemedovic
Izvor: Instagram/masamemedovic

Nedavno je ponela odelo koje je kupila za svega 1.000 dinara, a sada se svojim pratiocima pohvalila novim "ulovom" iz "second hand" prodavnice.

"Danas sam kupila YSL sako za 400din! Hvala tom gospodinu koji je bacio svoj stari sako, u dobrim je rukama završio! U koji god second hand uletim, uvek nešto iskopam, ovog puta par sakoa koje ću malo suziti, kožne pantalone", napisala je Maša, a mnogi su joj poručili da je prava srećnica.

Iako je suludo očekivati da će brza moda tek tako nestati, možemo se na primeru Maše Memedović zapitati o svojim navikama i uveriti se da i uz malo novca možemo imati savršen stil, a da pritom brinemo o prirodi i njenom očuvanju. Iako je teško da očekuje da moda trenutno bude održiva, u najmanju ruku, mi je možemo učiniti održivijom svojim zelenijim postupcima.

Ovo ne smete propustiti

Komentari 0

Komentar je uspešno poslat.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA

Najnovije