Sezona sunčanih dana polako nam se bliži, a iako vam možda mislite da je rano da počnete da tražite savršeni kupaći kostim za leto 2023, imajte u vidu da su high street brendovi uveliko izbacili prve kolekcije komada za plažu.

Izbor odgovarajućeg kupaćeg kostima leti je glavna preokupacija većini žena, a ukoliko vam je teško da pronađete odgovarajući kostim, probajte da pronađete inspiraciju kod popularnih dama i influnserki.

Tamara Kalinić nedavno je boravila na egzotičnoj destinaciji, a kako je poznata kao žena od stila koja diktira modne trendove, tako ona sigurno zna šta če biti u fokusu ovog leta.

Naime, Tamara je na svom Instagramu pokazala nekoliko modela kupaćih kostima koji su san snova.

Dvodelni beli kupaći kostim sa zanimljivim detaljima

Beli kupaći kostim savršeno ističe preplanuli ten, a Tamara se odlučila za dvodelni model koji je sačinjen od gornjeg dela sa tankim trakama i gaćica dubljeg modela koje su ukrašene cvetom.

Crni, elegnatni jednodelni kupaći kostim

Verujemo da će ovaj Tamarin kupaći kostim biti favorit mnogim damama. Interesantan i neobičan jednodelni model sečen je tako da stvara utisak kao da Tamara na sebi ima dvodelni bikini.

Da se ženama i te kako dopao, govore komentari koji su se našli ispod Tamarinog posta.

"Bond girl", "Kakvo telo", "Prepelo", "Kupaći je remek delo"... samo su neki od komentara.

Retro Gucci bikini

S obzirom na to da su u modi retro komadi, Tamara Kalinić odlučila se za dvodelni Gucci bikini sa prepoznatljivim printom.

Bonus video:

Tamara Kalinić na Koačeli instagram/tamara